Vegueria del Penedès

CITA DECISIVA

Els Castellers de Vilafranca encarrilen el Concurs amb el 4 de 9 net en quarta ronda


ACN/ Jordi Pujolar/ Gemma Sánchez Tarragona

02-10-2022 15:21

La Colla Joves s'aferma a la segona posició amb el 5 de 9 amb folre carregat

Els Castellers de Vilafranca encarrilen el Concurs amb el 4 de 9 net en quarta ronda. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Castellers de Vilafranca han deixat el Concurs encarrilat després de la quarta ronda, gràcies al 4 de 9 net, que han pogut carregar in extremis. Després d'un primer peu desmuntat, els Verds han aixecat el castell no sense problemes. A bon ritme i combatent les etzibades al tronc, l'enxaneta ha pogut fer l'aleta pocs instants abans que el castell acabés cedint, tot just quan la canalla començava a descarregar-lo. Amb aquest castell, els de Vilafranca recuperen la primera posició a la classificació, en detriment de la Colla Joves Xiquets de Valls, que ha optat pel 5 de 9 amb folre. La colla vallenca l'ha carregat i assegura, almenys, la segona plaça. El desenllaç del concurs, però, s'ajorna a la cinquena i definitiva ronda.

També en quarta ronda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha portat a plaça el 4 de 9 amb folre, que han aconseguit descarregar amb més nervis dels habituals després d'un primer peu desmuntat. També aquesta ha estat la construcció escollida pels Xiquets de Tarragona i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Les dues colles locals també l'han descarregat.

En ronda conjunta només han actuat els Castellers de Sants, els Xiquets de Reus i els Castellers de Sabadell. Els borinots han descarregat la torre de 8 folrada, mentre els ganxets hab completat el 4 de 7 amb agulla i els saballuts han descarregat el 5 de 7.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.