Vegueria del Penedès

RETIR WELLNESS

Dolce Sitges presenta BODY MIND SOUL - DETOX WEEKEND, l'opció perfecta per a equilibrar ment, cos i esperit en un entorn privilegiat


Redacció Sitges

24-05-2024 8:30

Empower ioga, meditació, coaching i nutrició healthy són alguns dels ingredients que l'hotel ofereix en l'exclusiu retir que, en col·laboració amb Laura Hayden, es donarà el cap de setmana del 21 al 23 d'octubre

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dolce by Wyndham Sitges Barcelona, l'Oasi Mediterrani de Luxe, aposta pel sector del wellbeing presentant el seu primer retir wellness: BODY MIND SOUL – DETOX WEEKEND fent ús i potenciant encara més els beneficis que l'hotel aporta i que són molt valorats per tots els seus visitants: relax, desconnexió, naturalesa…

Per a això, Dolce Sitges col·labora amb la instructora de ioga i coach Laura Hayden, amb experiència internacional en diversos retirs, per a crear una estada a mida dels recursos que l'hotel ofereix, un cap de setmana complet, convidant a desconnectar del món, sintonitzar amb l'energia positiva present en totes les coses i trobar l'equilibri entre cos, ment i esperit. I, tot això, en plena naturalesa amb les millors vistes al mar Mediterrani i al parc natural que envolta l'hotel.

El BODY MIND SOUL - DETOX WEEKEND tindrà lloc el cap de setmana del 21, 22 i 23 d'octubre, i comptarà amb diverses activitats que ajudaran a deixar de banda les inquietuds terrenals per a connectar amb un mateix, lliurant-se a qüestions més profundes. La programació inclou diferents modalitats de ioga als jardins de l'hotel i a la platja; classes de meditació i mindfulness; esmorzars, menjars i sopars de nutrició conscient; tallers de coaching grupal; Spa i molt més, per tan sols 570€ per persona en habitació doble o 780€ per persona en habitació individual.

L'any 2020, Laura Hayden va començar el seu viatge d'autoconeixement i acceptació a través del moviment i la filosofia del ioga. Després de certificar-se com a professora de Ioga RYT200 aquest mateix any, va començar a treballar amb dones que lluitaven amb problemes d'ansietat, depressió i trastorns alimentaris. Des d'aleshores, Laura és professora de Ioga certificada RYT500 i pròximament graduada del IIN en Salut i Nutrició Holística. A més, Hayden és la creadora de “Empower Ioga”, una pràctica que combina ioga (estils hatha, vinyasa i power) amb tallers de coaching grupal per a desenvolupar la força i connectar el cos, la ment i l'ànima.

Addicionalment, l'hotel presenta altres novetats per a potenciar el benestar d'un mateix. D'una banda, tots els dissabtes de novembre, Dolce Sitges ofereix les IOGA DOLCE MORNINGS, que inclouen classe ioga i esmorzar, per tan sols 32€, i accés a la zona d'aigües del SPA, amb jacuzzi, sauna i piscina climatitzada, per 15€ més.

D'altra banda, Dolce Vital Spa, el santuari de wellness de Dolce Sitges, recomana cada mes nous massatges anomenats Experiència del mes que s'adapten a les necessitats del nostre cos i ment en cada estació. El nou massatge Slow & Calm de 40 minuts, recomanat per al retorn a la rutina després de l'estiu, ajuda a combatre l'estrès treballant l'esquena i les cames per la part posterior. Per a això, s'utilitza l'oli de sèsam temperat, que a més d'eliminar toxines, hidrata la pell i relaxa el sistema nerviós equilibrant el cos i la ment. El massatge té un preu de 70€ i estarà disponible fins a finals d'any.

Dolce Sitges és un punt de trobada i un destí en sí mateix que, gràcies al seu ambient relaxat i sofisticat, creat a través d'una innovadora oferta d'oci i relax, es converteix en l'opció perfecta per a tornar a la rutina i desconnectar de tot per a tornar a connectar amb un mateix.


Dolce by Wyndham Sitges Barcelona
Av Camí de Miralpeix 12. 08870. Sitges. Barcelona
DOLCESITGES.COM
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.