NOVA ETAPA
06-10-2022 11:43
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Després de quaranta anys dedicats a la cuina, Cal Blay engega una nova aventura en la qual es vol tornar als orígens, al producte, a l’artesania i a la cuina del xup-xup, la que els ha precedit. Cal Blay ORÍGENS és molt més que una gastronomia a taula, és l'origen d'una família, la tradició i passió per la cuina, les arrels lligades fortament al territori i un servei que pretén que el client se senti com a casa.
El nou local ofereix una cuina amb una carta viva que canvia segons la temporalitat. La major part dels productes que s’utilitzen són d'explotacions molt properes; verdures, hortalisses, ous, aviram, xai,... També la carta de vins i caves agafa un paper protagonista apostant 100% pel territori, el Penedès. En definitiva, aquest nou projecte té com a objectiu tornar a ser artesans d'un ofici que els apassiona.
PUBLICITAT
PUBLICITAT