Vegueria del Penedès

NOVA ETAPA

Cal Blay Vitnicinc reobre les seves portes amb un nou projecte, Cal Blay ORÍGENS


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

06-10-2022 11:43

Cal Blay engega una nova aventura en la qual es vol tornar als orígens, al producte, a l’artesania i a la cuina del xup-xup

Cal Blay Vitnicinc reobre les seves portes amb un nou projecte, Cal Blay ORÍGENS. Cal Blay

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de quaranta anys dedicats a la cuina, Cal Blay engega una nova aventura en la qual es vol tornar als orígens, al producte, a l’artesania i a la cuina del xup-xup, la que els ha precedit. Cal Blay ORÍGENS és molt més que una gastronomia a taula, és l'origen d'una família, la tradició i passió per la cuina, les arrels lligades fortament al territori i un servei que pretén que el client se senti com a casa. 

El nou local ofereix una cuina amb una carta viva que canvia segons la temporalitat. La major part dels productes que s’utilitzen són d'explotacions molt properes; verdures, hortalisses, ous, aviram, xai,... També la carta de vins i caves agafa un paper protagonista apostant 100% pel territori, el Penedès. En definitiva, aquest nou projecte té com a objectiu  tornar a ser artesans d'un ofici que els apassiona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.