Vegueria del Penedès

CRISI A LA INSTITUCIÓ

El Consell Comarcal de l'Anoia podrà pagar finalment les nòmines als treballadors


ACN Igualada

24-10-2022 14:38

L'ens assegura que abonaran els diners mitjançant un decret excepcional de Presidència

El Consell Comarcal de l'Anoia podrà pagar finalment les nòmines als treballadors. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El govern del Consell Comarcal de l'Anoia podrà pagar finalment les nòmines als 180 treballadors de la institució tot i que encara no disposa de la figura d'interventor. Així ho assegura l'ens en un comunicat, on explica que podran ordenar el pagament de les nòmines mitjançant un decret excepcional de Presidència. El Consell assegura que fins aquest dilluns no s'ha trobat la fórmula perquè aquest decret sigui vàlid. També expliquen que estan duent a terme un procés que permetrà designar una nova persona al càrrec d'interventor i confien en recuperar en els propers dies "la plena normalitat en la totalitat de la institució".

Des del Consell Comarcal asseguren que ja han traslladat aquesta solució als representants dels treballadors i també han convocat una Junta de Portaveus per informar els grups polítics, així com una reunió amb tots els treballadors i treballadores de l'ens.

El 19 de novembre passat el Consell va anunciar que no podia pagar les nòmines als seus 180 treballadors, ja que s'havia quedat sense la figura de l'interventor perquè havia agafat la baixa voluntària. Aquesta figura és imprescindible per fer els pagaments i el Consell treballava amb la previsió que no podria pagar les nòmines, almenys, fins el 2 de desembre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.