Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Plata pel conjunt sènior a la 2ª fase de Copa Catalana


CR Vilafranca Vilafranca del Penedès

25-10-2022 11:55

El conjunt sènior absolut amb la seva entrenadora, Glòria Mitjans. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge dia 23 d’octubre de 2022 es va celebrar a la ciutat de Manresa la fase final de copa catalana de conjunts nivell Base i la segona fase de copa catalana de conjunts nivell Absolut. 

El Club Rítmica Vilafranca, hi va participar amb totes els conjunts federats classificats per a la fase final i el conjunt absolut. A la fase final, van competir el conjunt Aleví Nivell Base format per Valèria Barrabés, Montserrat Gutiérrez, Paula Barrado, Aina Martin i Uxue Gamazo amb un muntatge de 3 cèrcols i 2 pilotes. I, El conjunt Infantil Nivell Base integrat per les gimnastes Jana Torrents, Nora Giménez, Sheila Fernández, Txell Picas i Ona Picas van competir amb un exercici de 5 cintes. A la segona fase nivell Absolut va participar, el conjunt Sènior integrat per Júlia Saumell, Janna Picas, Nàdia Pérez, Èlia Cunillera i Júlia Mussons amb un exercici de 3 cintes i 2 pilotes.

Destacar la medalla de plata aconseguida pel conjunt Sènior Absolut Base, la quarta posició del conjunt aleví i la sisena posició del conjunt infantil.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.