Vegueria del Penedès

HOMENATGE

El Casal de Vilafranca commemora el centenari del naixement de l’artista vilafranquina Gloria Lasso


Redacció Vilafranca del Penedès

27-10-2022 11:00

Rosa Maria Coscolín Figueras va ser una cantant i artista coneguda internacionalment amb el nom artístic de Gloria Lasso

El Casal de Vilafranca commemora el centenari del naixement de l’artista vilafranquina Gloria Lasso. ARXIU FAMÍLIA JOAN BAGES

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest passat dimarts 25 d’octubre es complien 100 anys del naixement de Rosa Maria Coscolín Figueras, la cantant i artista vilafranquina que seria coneguda internacionalment amb el nom artístic de Gloria Lasso.

Per commemorar-ho, el Casal de Vilafranca ha preparat un petit acte, al mateix teatre i escenari on ella el 2 de febrer de 1958 hi actuà a benefici de les entitats socials i assistencials de la vila, on es recordaran les seves cançons i la seva figura, amb l’ajut de la cantant Elia, del grup Pentagrama, i el guió elaborat per l’historiador Marc Jobani.

Un recorregut vital on al ritme de deu cançons icòniques de Gloria Lasso descobrirem detalls poc coneguts de la seva biografia familiar i del seu vincle amb el Penedès, i aprofundirem en aquell 2 de febrer de 1958. Una data i un esdeveniment social i artístic que va generar anècdotes que encara avui es recorden i que sens dubte va quedar fixat en la memòria col·lectiva de diverses generacions de vilafranquins i vilafranquines.

Les entrades es poden adquirir a les oficines del Casal durant la setmana i el mateix dia de l’espectacle a l’entrada del teatre. El preu de les entrades és de 10€ i és gratuït per als socis i sòcies de l’entitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.