Vegueria del Penedès

POLÍTICA MUNICIPAL

El PSC de la Torre incorpora esmenes a les ordenances fiscals 2023


PSC de la Torre de Claramunt Torre de Claramunt

30-11-2022 18:21

Carla Suárez, recorda que “com a oposició ens mereixem poder treballar amb garanties i temps suficient com per poder pactar modificacions, si no, tot acaba sent pur formalisme

La portaveu socialista, Carla Suárez. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En el darrer ple es va tramitar l’aprovació de les ordenances fiscals 2023. El PSC va poder incorporar alguna modificació abans de sotmetre-ho a votació però degut al poc termini del que disposa entre que rep la documentació i el dia del Ple, no va poder incorporar totes aquelles esmenes que li  hagués agradat. La portaveu socialista, Carla Suárez, recorda que “com a oposició ens mereixem poder treballar amb garanties i temps suficient com per poder pactar modificacions, si no, tot acaba sent pur formalisme”.

Darrerament el consistori ha fet arribar a la premsa la notícia de que congelava les taxes i impostos. Suárez es pregunta “si augmentar la taxa de residus de solars, la taxa per la utilització d’equipaments esportius, la de serveis generals, la d’expedició de documents administratius la de llicències o la comprovació d’actes o actuacions comunicades en matèria d’urbanisme i la de servei municipal de piscina, entre altres, no concorda amb aquest titular”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.