Vegueria del Penedès

NOVES TECNOLOGIES

Tenim dret a escollir!


Rosa Vendrell Miret Subirats

15-12-2022 16:32

Un cop tot ho fem des del mòbil, ja ens diran: ara us posarem un xip, no us farà cap mal, ni us adonareu de res

eBando. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Resposta automàtica rebuda per correu electrònic immediatament després d’haver enviat una incidència a l’àrea de manteniment del meu ajuntament: T’informem que l’Ajuntament de Subirats ha posat a disposició de la ciutadania una aplicació mòbil per comunicar incidències a la via pública, anomenada eBando. El seu funcionament és molt senzill i trobaràs tota la informació a https://subirats.cat/ebando.

Fins aquí molt bé, entenc que a més de fer servir el correu electrònic podré triar fer-ho pel mòbil. Però no! Triar? On s’és vist! El missatge segueix amb aquest avís: Properament aquest correu deixarà d’estar actiu i qualsevol incidència a la via pública s’haurà de comunicar a través d’aquest nou canal. Òstia! Sí. Òstia!! Aviat no podrem fer res ni sortir de casa sense el mòbil!

Cada dia el meu aparell em recorda que no tinc l’opció “localització” activada. Que no sé què de les zones horàries. Quan vagi a un lloc desconegut i necessiti el gps ja l’activaré la “localització”. Mentrestant, deixeu-me en pau, si us plau!! És com si veiés la continuació de la pel·lícula.

Un cop tot ho fem des del mòbil, ja ens diran: ara us posarem un xip, no us farà cap mal, ni us adonareu de res. I ja no haureu ni de fer servir els dits de les mans per a res, només amb la veu, el xip ja reconeixerà l’ordre i farà el que li maneu. Ciència ficció? Tan de bo! Però em temo que no…

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.