Vegueria del Penedès

NIMBUS

La pianista Laura Farré Rozada debuta amb un concert a l'Argentina


Redacció Vilanova i la Geltrú

19-12-2022 9:26

La vilanovina presenta el seu segon disc ‘Nimbus’ a Buenos Aires

La pianista Laura Farré Rozada debuta amb un concert a l'Argentina. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Laura Farré Rozada acaba de debutar a l’Argentina. La pianista vilanovina de música clàssica va actuar divendres al vespre a la Usina del Arte de Buenos Aires. Aquest auditori és l’escenari més important de la capital del país, després del Teatro Colón. Laura Farré Rozada hi va oferir un recital amb el repertori del seu segon i multipremiat disc ‘Nimbus’. La seva interpretació va ser descrita com ‘una brillante presentación y un cautivante concierto con obras de los siglos XX y XXI’, per part de Sergio René Martínez, president de la Federació de pianistes de l’Argentina, i la seva directora artística Nélida Sánchez. En aquest concert, Farré Rozada també va estrenar a l’Argentina l’obra ‘Frozen heat’ del compositor japonès Dai Fujikura.

Aquest debut a l’Argentina de la pianista i matemàtica Laura Farré Rozada se suma al del mes passat a Singapur, on va ser premiada amb el guardó d’or per la WPTA d’aquest país.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.