Vegueria del Penedès

NADAL 2022

Sitges manté la tradicional exposició de diorames per Nadal


Redacció Sitges

28-12-2022 19:33

L’exposició del Grup Pessebrista de Sitges, que acull el Palau del Rei Moro fins al 8 de gener, recull un total de 14 diorames

Sitges manté la tradicional exposició de diorames per Nadal . Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Grup Pessebrista de Sitges organitza un any més l’exposició de diorames de pessebres al Palau del Rei Moro, una de les tradicions nadalenques més arrelades a la vila. La mostra, que va obrir portes el 23 de desembre, acabarà el 8 de gener.

Els pessebristes participants aquest any a la 33a edició de la mostra són: Josep Aleacar Casanovas amb ‘Jesús amb el seus amics’; Josep Ramon Parés amb ‘Buscant posada’; Lluís Salvador Vilaró amb ‘Pessebre popular’; Francesc Amorós Camps amb ‘Els mags d’orient’; Pep Pascual Pereis amb ‘Anunciata’; Miquel Marzal Ortiz amb ‘Els Pastorets’ i amb ‘Anunciació a Maria’; Francesc Sales Climent amb ‘Naixement’; Maria Amorós Marcet amb ‘Anunciata’; Sílvia Sentís Mirabent amb ‘Adoració dels Reis d’orient’; Arcadi Amorós Camps amb ‘Recés en el camí’; Antoni Ciré Claramunt amb ‘La visitació’, i Llorenç Baqués i Nicolás amb ‘La solidaritat’ i amb ‘Fugida a Egipte’. Les figures dels diorames són obra de: Montserrat Ribes, Muns, Francesco, Castells i Delgado, entre d’altres. 

L’exposició es podrà visitar els dies feiners (de dilluns a divendres) i els dissabtes en horari de tarda, de 18 a 20 h, mentre que els festius i els diumenges serà de 12 a 14 h i de 18 a 20.30 hores.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.