Vegueria del Penedès

CURSA

La 13a Botifarunner obre inscripcions


Redacció La Llacuna

03-01-2023 17:05

Botifarunner, la cursa de muntanya de La Llacuna. Salvador Martin

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Botifarunner es prepara per una nova edició, que tindrà lloc el diumenge 26 de febrer a La Llacuna. Per començar el dilluns 9 de gener obrirà inscripcions, amb 400 places disponibles. També ho farà la BotifaKids, la proposta familiar que es va incorporar l’any passat i que aquest any tindrà lloc el dissabte 25 a la tarda. A més a més, l’organització prepara alguna altra novetat per fer del cap de setmana una experiència completa.

La cursa segueix amb els dos recorreguts habituals, la Clàssica d’uns 21,5 km i la Ràpida de 12, juntament amb la BotifaKids que enguany tindrà una distància aproximada de 3.5 km. També manté la mateixa filosofia que l’any passat: no competitiva, sense podis ni premis, apostar per la sostenibilitat i amb un preu ajustat. Així doncs, les inscripcions tindran un cost de 12€ i 10€ respectivament, amb 1€ de lloguer de xip pels corredors que no en disposin. El preu inclou la participació a la cursa, assegurança d’accidents i per descomptat el tradicional entrepà de botifarra de La Llacuna. La BotifaKids tindrà un preu de 2€ i, per alegrar la tarda dels més menuts, s’acompanyarà amb una xocolatada.

Si voleu que una de les places disponibles sigui vostra estigueu atents a la seva web www.botifarunner.com. També allà i a través de les seves xarxes socials trobareu tota la informació i novetats.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.