Comiat

Comunicat de Guillem Escolà per la fi de la seva continuïtat en la política municipal de Sitges

Guillem Escolà. Ajuntament de Sitges

Guillem Escolà. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Quan vaig iniciar aquesta nova etapa laboral de regidor de Sitges, va ser amb força i il·lusió per treballar i ajudar a millorar la vila per a tots els seus ciutadans. Durant aquests 3 anys i mig he intentat buscar solucions, aportar noves iniciatives, i gestionar el millor possible les diferents regidories de les que soc responsable, buscant sempre equilibri per trobar i aplicar la millor solució. Com sempre, hi hauran punts millorables, altres que poder es farien diferents i altres de més èxit, però com dic, sempre treballant, i realitzant accions i tasques.

Ara, ha arribat un moment, que després de una llarga reflexió, amb una situació familiar delicada a la qual vull dedicar el màxim de temps possible, i davant la falta de recolzament que he rebut del partit del qual soc membre, que es Sitges GI, he decidit, que a final de legislatura, deixar el partit i no presentar-me per a les properes eleccions municipals.

Ara mateix, continuaré treballant, fins a final de legislatura, per tancar temes en curs, serveis i activitats que s’han de realitzar, que no s’aturin i estiguin preparades per que s’executin perfectament i altres temes el millor possible, per que els futurs nous regidors que ho portin, puguin continuar-lo i finalitzar-los.

Finalment voldria agrair a totes les persones treballadores de l’Ajuntament amb les quals he treballat molt a gust, uns molts bons professionals, als companys de govern, i a la meva família per la paciència durant tot aquests temps que no he estat amb ells el temps necessari que hagués volgut dedicar-los.

Atentament,

Guillem Escolà
Regidor de Promoció Econòmica, Ocupació, Disciplina d’Activitats, Esdeveniments, Ocupació Via Pública i Platges
Ajuntament de Sitges

Més informació

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local