Vegueria del Penedès

JUDO

Pluja de medalles al Campionat de Catalunya infantil


Escola de Judo Vilafranca-Vilanova Vilanova i la Geltrú

06-02-2023 10:44

Dos campions de Catalunya, dos sots-campions i dos bronzes pels judoques de l’Escola de Judo Vilafranca - Vilanova

Els judoques de l’Escola de Judo Vilafranca - Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Pavelló Municipal del Vendrell el Campionat de Catalunya de Judo en categoria infantil, amb la participació de 7 judoques de l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova.

En categoria masculina de -38kg, Victor Cabezas guanyava tots els seus combats amb autoritat, cedint nomes a la final i pujant així al segon esglaó de podi guanyant una meritòria medalla de plata i Guillem Ferrer cau a semifinals amb el que seria campió de la categoria, i guanya després el combat de repesca que el faria aconseguir la medalla de bronze.

En categoria masculina -60kg, Aaron Cabrera no perdona i es proclama campió de la categoria guanyant tots el seus combats i aconseguint així proclamar-se campió de Catalunya, en aquesta mateixa categoria Marc Manzanares, perd el combat que l’hagués fet passar a la final, guanyava el seu combat de repesca aconseguint així pujar al tercer esglaó del podi.

En -55kg masculí, Jordi Magre tot i guanyar el seu primer combat, no aconsegueix guanyar el següent i tampoc el de repesca, quedant així fora de les opcions de medalles.

En categoria femenina en -52kg Aina Ferrando guanya tots el seus combats i es proclama campiona de Catalunya pujant al més alt del podi, en aquesta mateixa categoria, Yousra Abbou perd la final amb la seva companya de club i puja al segon esglaó del podi proclamant-se sots-campiona de Catalunya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.