Vegueria del Penedès

FESTIVAL DE MÚSICA

Anna Roig i Quimi Portet encapçalen la programació del Barnasants a l’Alt Penedès


ACN Sant Llorenç d'Hortons

14-02-2023 20:21

El festival també porta a la comarca els concerts de Sergi Carbonell i Èric Vinaixa

Anna Roig. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El 28è festival Barnasants aterrarà a l’Alt Penedès amb quatre concerts a partir de finals de març. El cantautor Sergi Carbonell estrenarà el seu primer disc, ‘Refugi’, amb una actuació a la Unió Casal Gelidenc el dia 24. Més endavant, el 26 de març, el festival visitarà l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès, on Anna Roig jugarà a casa per presentar ‘Aportar bellesa al món’, l’últim treball en solitari. El 2 d’abril, també a Vilafranca, serà el torn de Quimi Portet i la gira ‘Si plou, ho farem al pavelló’. Per últim, la ruta penedesenca del Barnasants acabarà el 22 d’abril a Sant Llorenç d’Hortons, on aquest dimarts s’ha presentat la programació. Aquí Èric Vinaixa presentarà ‘La més bonica història’. Les entrades per a tots els concerts són a la venda a la web del festival.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.