Vegueria del Penedès

RUTA GASTRONÒMICA

Èxit de la 21a Xatonada de Cubelles que va omplir la plaça del Centre Social Joan Roig i Piera


Redacció Cubelles

01-03-2023 10:53

Juan Manuel Vargas, en adults, i Aturo Artís, en infantil, van ser els guanyadors del concurs de Mestres Xatonaires

Èxit de la 21a Xatonada de Cubelles que va omplir la plaça del Centre Social Joan Roig i Piera. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Juan Manuel Vargas i Arturo Artís van ser investits nous Mestres Xatonaires de Cubelles, en categoria adult i infantil, respectivament. Els dos vencedors van precedir a José Manuel Lepe i Núria Canal, en la categoria infantil, i Maria del Mar Aguilar i Fernando Anaya, en adult, van completar el podi de premis en vals de compra a les botigues de l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles.

En total, la 21a edició del concurs adult i la 19a infantil va aplegar 26 participants que ho van posar molt difícil al jurat qualificador. Pel que fa a la degustació de xató de Cubelles, el restaurant L’Armengol va esgotar les 150 racions previstes.

Durant tota la jornada, i sota el fil conductor de l’alimentació sostenible i de proximitat, es van portar a terme nombroses activitats adreçades a un públic infantil, destacant l’espectacle de titelles al que van assistir un important nombre d’infants. També es van completar totes les visites concertades al Castell i a l’Exposició permanent del pallasso Charlie Rivel. De les visites ateses a la carpa de Turisme, cal remarcar que més del 60% dels visitants eren de fora de Cubelles (província Barcelona), atenent-se unes 120 consultes.

Un any més cal destacar la participació infantil motivada pels tallers de xató que l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles ha portat a terme la setmana prèvia a la Xatonada a les escoles del municipi. En total, gairebé 200 alumnes de sisè de primària de l’escola Charlie Rivel, Vora del Mar i Mar i Cel han pres part d’aquesta primera experiència de fer xató, assistits per voluntaris dels comerciants cubellencs, entre els quals hi ha diversos guanyadors del concurs de Mestres Xatonaires.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.