Vegueria del Penedès

JUDO

L’escola de Judo Vilafranca-Vilanova participa a la Lliga del Mediterrani


Escola de Judo Vilafranca-Vilanova Vilafranca del Penedès

06-03-2023 10:24

Els judoques de l'Escola de Judo Vilafranca-Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Pavelló Municipal del Reus Deportiu, a la ciutat tarragonina de Reus, la II jornada de la Lliga del Mediterrani, per a les categories inferiors del club, amb una participació de 25 judoques de l’escola de Judo Vilafranca-Vilanova, amb grans resultats i grans combats de la cantera del club.

Amb 155 participants en total de diferents clubs, Judo Sakura de Reus, Judo Hantei d’Andorra, Judo Vendrell, Judo Canet d’en Berenguer de València, Nucli de tecnificació Priorat, Terres de l’Ebre i escola de judo Vilafranca-Vilanova.

Tots els familiars han gaudit d’una gran matinal de judo i han pogut veure els petits entre 5 i 11 anys com lluitaven, guanyaven, perdien i gaudien del seu esport.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.