Vegueria del Penedès

CONDUCCIÓ TEMERÀRIA

Denuncien el conductor d’un camió per circular de forma temerària sota els efectes de la cocaïna a la C-32 a Cubelles


ACN Cubelles

10-03-2023 20:00

El vehicle va envair els tres carrils de l'autopista i va xocar contra les tanques de protecció metàl·lica

Denuncien el conductor d’un camió per circular de forma temerària sota els efectes de la cocaïna a la C-32 a Cubelles. Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un home de 46 anys per haver conduït sota els efectes de la cocaïna. Els fets van passar aquest dimecres a la C-32 en sentit Vendrell a l’altura de Cubelles. Uns testimonis van alertar la policia que el camió tenia una conducció temerària, envaint els tres carrils de l’autopista i colpejant les tanques de protecció metàl·lica dels vorals. Els agents van iniciar la recerca del vehicle i el van localitzar minuts més tard realitzant una maniobra d’aparcament en una àrea de servei a Cubelles. Quan els agents van identificar el conductor, van veure que presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de l’alcohol o les drogues.

L'home va donar positiu en cocaïna i durant l’escorcoll del camió els agents van observar diversos bitllets enrotllats i restes de polsim blanc.

Els Mossos van immobilitzar el vehicle i van denunciar penalment el conductor per conduir drogat. Està acusat d’un delicte contra la seguretat viària i resta a l’espera que el citi el jutjat de Vilanova i la Geltrú. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.