Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Lucas Ramírez encapçalarà la candidatura d'Alternativa per Olèrdola


Redacció Olèrdola

16-03-2023 20:15

La candidatura va rebre el suport unànime de l'assemblea d'Alternativa, avalant així la tasca feta

Lucas Ramírez encapçalarà la candidatura d'Alternativa per Olèrdola. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Lucas Ramírez encapçalarà la candidatura d'Alternativa per Olèrdola a les propers eleccions municipals. La candidatura va rebre el suport unànime de l'assemblea d'Alternativa, avalant així la tasca feta i el projecte renovador per als propers 4 anys: "En nom d'Alternativa i de tots els regidors de l'equip de govern agraeixo la confiança dipositada dels veïns i veïnes que, amb el vostre suport heu fet possible que tinguem un consistori obert i participatiu. Alternativa es va crear amb l'objectiu de canviar la manera de fer, acostar l'ajuntament al poble i fer-ho amb la participació de tothom. Ho hem fet, i hem renovat i incorporat veïns i veïnes, mantenint aquestes fites com a bandera".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.