Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

Resultats de l’AE Baix Penedès a la 2a fase de Copa Catalana


AE GIMNÀSTICA BAIX PENEDÈS Santa Oliva

22-03-2023 16:35

Les gimnastes de l’A.E. Gimnàstica Baix Penedès al podi. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte i diumenge 18 i 19 d'abril es va disputar la 2a fase de la Copa Catalana en categories de Base de l'1 al 5 en què van participar 19 gimnastes de l'Associació Esportiva Baix Penedès.

L'equip de base 3M format per Hripsime Kartele, Lucia Muñoz, Elena Núñez i Ainara Arcos van acabar en 5a posició d'un total de 5 equips, a poc més d'un punt del podi millorant molt la distància respecte a la 1a fase i l'equip de base 2 petites (Mariam Kartele, Laura Canyes i Africa Martín) van aconseguir la 1a posició per equips, sent alhora Africa Martín 1a en terra. Victòria que van dedicar a la seva companya d'equip Carla Palau que s'està recuperant d'una lesió greu, igual que Aina Marina de categoria base 5 que també es recupera d'una lesió.

El proper cap de setmana a Lleida es disputa la 2a fase de categories de Base del 6 al 10 en què participaran Summer Batalla i Cristina Medinilla.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.