Vegueria del Penedès

ESTIU 2023

Sitges amplia a dues jornades el Cara a Cara de l'hosteleria pr l’alta participació de candidats


Redacció Sitges

23-03-2023 16:16

El Gremi d’Hostaleria de Sitges s’ha compromès i preveu contractar, segons els perfils, un mínim del 65% de les persones candidates presentades al Cara a Cara

Sitges amplia a dues jornades el Cara a Cara de l'hosteleria pr l’alta participació de candidats. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Davant l’alta participació d’inscripcions al Cara a Cara, l’Ajuntament de Sitges ha decidit ampliar a dues sessions aquesta iniciativa que es farà els dies 28 i 29 de març al Miramar-Centre Cultural. L’objectiu és facilitar a tothom que s’ha inscrit la possibilitat de fer les entrevistes ràpides per trobar feina. En total es posaran en contacte 17 empreses i més de 170 candidats i candidates que volen optar a  diferents ofertes de treball vinculades als sector de l’hostaleria i la restauració com servei de sala o barra, cuina i neteja d’habitacions, entre altres llocs de treball. Cada responsable d’una empresa disposarà de 5 minuts per entrevistar a les persones participants des de les 9 fins a les 15 hores. Entre les empreses participants a la iniciativa, hi ha hotels, restaurants, “xiringuitos” i empreses de càtering i esdeveniments.

Ajuntament i Gremi han decidit fer les jornades d’entrevistes ràpides per trobar feina al mes de març per facilitar la trobada entre empreses que ofereixen llocs de treball i persones que busquen feina per cobrir les ofertes de feina de Setmana Santa i l’inici de la temporada turística d’estiu.  El Gremi d’Hostaleria de Sitges s’ha compromès i preveu contractar segons els perfils, un mínim del 65% de les persones candidates presentades al Cara a Cara.

Aquesta acció s’emmarca dins del projecte de Suport a l’ocupació en l’àmbit de l’hostaleria i la restauració 2023, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i el Gremi d’Hostaleria de Sitges amb el suport del Consell Comarcal del Garraf i la resta dels municipis de la comarca en el marc del Pacte per l’Ocupació del Garraf. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.