Vegueria del Penedès

INCIVISME

Detingut a Sant Pere de Ribes l'autor de diverses destrosses a vehicles aquest cap de setmana


Redacció Sant Pere de Ribes

03-05-2023 15:52

En total hauria causat danys a disset turisme al carrer Nou i el passeig Lluis Companys

Detingut a Sant Pere de Ribes l'autor de diverses destrosses a vehicles aquest cap de setmana. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Agents de la Policia Local de Sant Pere de Ribes van detenir la matinada de dissabte dia 29 d’abril a un jove de 26 anys, veí de Ribes, com a presumpte autor de les destrosses provocades a nombrosos vehicles.

Els fets van ocórrer cap a dos quarts de cinc de la matinada, quan la Policia Local va rebre la trucada telefònica d’un veí comunicant la presència d’un jove que estaria causant desperfectes a vehicles i llençant motocicletes al terra per la zona del carrer Nou i passeig de Lluís Companys. El comunicant va fer una descripció acurada de l’autor i la seva localització aproximada. Immediatament dues patrulles policials es van adreçar al sector del camp futbol municipal, on es dirigia el presumpte autor, on va poder ser localitzat i detingut a l’alçada del passeig de Circumval·lació.

En total el noi hauria causat danys a disset vehicles (nou turismes i vuit motocicletes que va fer caure al terra) i es desconeixen les causes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.