Vegueria del Penedès

ABUSOS SEXALS

Detingut per fer tocaments a un home amb discapacitat psíquica als vestidors d’un equipament esportiu del Vendrell


ACN El Vendrell

30-05-2023 15:42

La víctima denuncia que l’agressió va tenir lloc a les dutxes del complex municipal

Complex Esportiu Doctor Robert. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local del Vendrell va detenir divendres un home per presumptament haver fet tocaments sexuals a un altre home amb discapacitat psíquica als vestidors d’un equipament esportiu municipal del Vendrell. Segons ha avançat el ‘Diari de Tarragona’ i ha confirmat l’ACN, els fets van passar a les dutxes del Complex Esportiu Doctor Robert, on hi ha una piscina i àrea de gimnàs. La víctima assegura que un home se li va atansar i va començar a fer-li tocaments mentre s’estaven dutxant. Va fugir dels vestidors i va avisar els treballadors del centre. Ells van trucar a la policia, que va arrestar l’acusat allà mateix. L’home té 67 anys i va passar a disposició dels Mossos abans de declarar davant del jutge per un delicte d’agressió sexual.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.