Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2024

S'obre la presentació de candidatures per l'elecció dels pabordes i pabordesses de la Festa Major de Vilanova 2024


Redacció Vilanova i la Geltrú

13-06-2023 16:15

Es manté el canvi d'elecció aprovat l'any passat, amb l'objectiu de donar més protagonisme a les entitats culturals de la ciutat

S'obre la presentació de candidatures per l'elecció dels pabordes i pabordesses de la Festa Major de Vilanova 2024. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Del 19 al 30 de juny és obert el termini per fer la presentació de candidatures que han de permetre escollir els pabordes i pabordesses encarregats d'organitzar la Festa Major de Vilanova i la Geltrú de l'any 2024.

Enguany és el segon any que es fa a partir del canvi d'elecció aprovat l'any 2022, que té com a principal objectiu donar més protagonisme a les entitats culturals de la ciutat.

En total s'escolliran set persones:

-Tres membres elegits entre les diferents associacions de cultura popular vinculades amb les cercaviles de la Festa Major que formen la Taula d'Associacions de Festa Major.
-Un membre elegit entre les diferents entitats culturals que consten al registre municipal. S'inclou en aquest apartat les Associacions Veïnals que tinguin una activitat cultural constatada durant tot l'any.
-Un membre proposat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a la Junta de portaveus i escollit entre les persones que presentin la seva candidatura a Pabordessa o Paborde.
-Dos membres proposats per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a la Junta de portaveus.

En el cas de les entitats culturals que consten al registre municipal i associacions veïnals, han de presentar la candidatura en format telemàtic a través aquest tràmit

Pel que fa a les persones que es vulguin presentar a títol individual poden fer-ho mitjançant aquest tràmit o bé també de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (plaça de la Vila)

Per a més informació us podeu adreçar a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, al correu electrònic cultura@vilanova.cat, o al telèfon 93-814.00.00, extensió 3130

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.