Vegueria del Penedès

ESTIU 2023

Vilanova obre aquest cap de setmana un nou aparcament de 180 places al costat del port


Redacció Vilanova i la Geltrú

27-06-2023 20:12

La plaça de les xarxaires serà una zona blava, amb tarifa reduïda per a residents, durant els mesos de juliol i agost, aprofitant la veda pesquera

Vilanova obre aquest cap de setmana un nou aparcaments de 180 places al port . VNG Aparcaments

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilanova i la Geltrú estrenarà aquest dissabte dia 1 de juliol un nou espai d’aparcament a la plaça de reparació de les xarxes del port. Segons ha informat l'empresa municipal VNG Aparcaments a través de les seves xarxes socials, es tracta d'un "nou espai de zona blava que oferirà 180 noves places d’aparcament a l’inici del passeig marítim per descongestionar la resta de passeig tant d’aparcament com de trànsit".

L'aparcament funcionarà només durant els mesos de juliol i agost, aprofitant la veda pesquera i que no hi haurà activitat de les xarxaires a la plaça. VNG Aparcament ha confirmat que la zona blava tindrà una tarifa reduïda per als residents, com la resta de la façana marítima.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.