Vegueria del Penedès

ESTIU 2023

L’Ajuntament de Sitges manté obert durant l’estiu el servei de Ludoteca gratuït


Redacció Sitges

09-07-2023 18:17

La iniciativa, adreçada a infants i adolescents de 3 a 14 anys, funciona els dissabtes de 9 a 14 h sota la coordinació de monitores professionals al Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS)

L’Ajuntament de Sitges manté obert durant l’estiu el servei de Ludoteca gratuït. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Sitges manté obert el servei de Ludoteca gratuït per als infants i adolescents, de 3 a 14 anys, tots els caps de setmana de 10 a 14 hores al Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) de la Plaça Catalunya. Aquesta iniciativa, adreçada a les famílies de Sitges, es va iniciar l’estiu passat amb èxit i ha continuat durant tot el curs escolar 2022-2023. En aquest espai es vol potenciar la funció lúdica, coeducativa, comunitària, inclusiva i social amb la voluntat de garantir el dret dels infants al joc i col·laborar en el desenvolupament integral de la persona.

Al llarg del matí, en funció de l’edat dels infants es faran diferents tallers creatius, jocs de taula i activitats grupals a l’aire lliure amb l’objectiu que s’ho passin bé desenvolupant la imaginació i la creativitat, i també per treballar l’empatia, les habilitats socials i emocionals de manera lúdica. Per assistir a la ludoteca, no cal inscripció prèvia.

Des de l’Ajuntament de Sitges s’impulsa aquest projecte en el marc del programa Temps x Cures, impulsat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu avançar en la corresponsabilitat pública vers les cures i respon a diversos objectius específics com consolidar el dret a les cures de les nenes i els nens, alliberar temps per a les famílies, especialment per a les dones a qui, majoritàriament, se’ls ha atribuït el treball de les cures i generar nova ocupació de qualitat en aquest sector, entre d’altres.

LUDOTECA- Dissabtes
Horari: de 9 a 14 h
Edat: de 3 a 14 anys
Lloc: Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS), situat a la Plaça Catalunya

Servei gratuït
No cal inscripció prèvia
Contacte: Telèfon 617 981 053 / E-mail zonadejoc@hotmail.com

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.