Vegueria del Penedès

OCI NOCTURN

Desenes de persones protagonitzen una batalla campal a Sitges de matinada en una zona d'oci


Redacció/ ACN Sitges

23-07-2023 17:05

La batalla ha tingut lloc a les portes d'un local d'oci i han hagut d'intervenir-hi patrulles dels Mossos i la policia local, enmig de llançaments de cadires i ampolles

Desenes de persones protagonitzen una batalla campal a Sitges de matinada en una zona d'oci. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Desenes de persones ha protagonitzat una batalla campal a Sitges aquesta matinada en una zona d'oci, segons han confirmat els Mossos a l'ACN. La batalla ha tingut lloc a les portes d'un local d'oci i han hagut d'intervenir-hi patrulles dels Mossos i la policia local, enmig de llançaments de cadires i ampolles. Finalment, s'ha acabat dispersant el grup i no hi ha detinguts ni tampoc ferits greus. Sí que hi ha un ferit lleu per contusions i no es descarta que n'hi pugui haver algun més. 

 

Aquesta nit hi ha hagut una baralla multitudinària al carrer 1r de maig @policiaSitges i @mossos han ordenat el tancament de tots els locals. Un agent ha resultat ferit per una ampolla de vidre. Els mossos s'encarreguen de la investigació dels fets #sitges pic.twitter.com/nk7RcOx8Jp

— Ràdio Maricel de Sitges (@radiomaricel) July 23, 2023

L'Ajuntament, a través de les xarxes socials, ha condemnat i rebutjat rotundament els fets i han agraït "la tasca de la policia local i els Mossos, així com el comportament exemplar de la resta de persones que estaven gaudint d'una nit de festa i es van trobar amb aquest desagradable incident". El consistori local assegura que treballa "per cercar solucions per evitar aquest tipus de situacions que no han de tornar a tenir lloc a Sitges".

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.