Vegueria del Penedès

OCI NOCTURN

Sitges incrementarà la presència policial als carrers els dies de més afluència de persones


ACN Sitges

26-07-2023 16:35

L'Ajuntament crea un taula de treball de l'oci nocturn per fer un seguiment del sector

Sitges incrementarà la presència policial als carrers els dies de més afluència de persones. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Sitges ha anunciat aquest dimecres la implementació d'un dispositiu especial, de caràcter preventiu, amb més presència policial als carrers i que estarà actiu els dies de major afluència de visitants al municipi. Unes mesures que han arribat després dels incidents del passat cap de setmana al carrer Primer de Maig, on es va produir una batalla campal a les portes d'un local. La decisió s'ha pres en el marc de la creació d'una taula de treball de l'oci nocturn per tal de fer "un seguiment" del sector. Està format per tots els actors vinculats aquest negoci, el mateix consistori i els cossos de seguretat.

L'alcaldessa, Aurora Carbonell, ha volgut "rebutjar i condemnar" els incidents del passat dissabte i sosté que són "puntuals". Carbonell recalca que la ciutat "és una vila oberta, cosmopolita, acollidora i sobretot segura, i ho és gràcies a una feina conjunta".

En paral·lel, l'Ajuntament treballa per a la instal·lació de càmeres de videovigilància en zones concretes de la localitat. També ultima la posada en marxa d'una apliació mòbil per contactar de manera ràpida amb la policia davant de qualsevol emergència.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.