Vegueria del Penedès

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Sitges obre una consulta pública per a la modificació de l’ordenança municipal sobre criteris d’ecoeficència energètica


Redacció Sitges

23-07-2023 20:23

Les persones interessades poden fer aportacions i suggeriments fins al 4 d’agost al Portal de participació

Sitges obre una consulta pública per a la modificació de l’ordenança municipal sobre criteris d’ecoeficència energètica. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

 

L’Ajuntament de Sitges ha posat en marxa una consulta pública per conèixer l’opinió de la ciutadania abans de la modificació de l’Ordenança municipal sobre els criteris d’ecoeficiència energètica i mesures d’estalvi i ús racional de l’aigua als edificis del municipi de Sitges.

La modificació de l’ordenança és necessària per promoure la sostenibilitat, l’estalvi econòmic i millorar la qualitat de vida dels residents. Alhora la iniciativa pretén actualitzar els paràmetres per adaptar-se a les noves normatives i aportar solucions davant les dificultats d’implementació tècniques o econòmiques per adoptar les mesures d’ecoeficiència energètica.

La consulta pública és el pas previ a la modificació de l’ordenança, tenint en compte les aportacions de la ciutadania. Un cop tancada la proposta, s’elevarà al Ple per a l’aprovació inicial, moment en què s’obrirà un període d’al·legacions de 30 dies hàbils. Resoltes les al·legacions, serà de nou el plenari l’encarregat de l’aprovació definitiva.

Les persones interessades en participar en la consulta pública poden fer arribar les seves aportacions telemàticament, al Portal de participació fins al 4 d’agost, en aquest enllaç: https://participa311-sitges.diba.cat/processes o a través d’aquest enllaç directe.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.