Vegueria del Penedès

TRANSPORT PÚBLIC

VeC sol·licita a l’alcalde que convoqui urgentment la Comissió de Transport Públic


Vilafranca en Comú Vilafranca del Penedès

22-08-2023 10:24

També proposa un treball coordinat entre tots els grups municipals per a fer front als reptes de mobilitat sostenible que té la vila

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilafranca en Comú s’ha dirigit a l’Alcalde Vilafranca del Penedès sol·licitant la convocatòria urgent, a començaments de setembre, de la Comissió de Transport Públic per tal d’afrontar els grans reptes de mobilitat sostenible que té plantejats la vila i la comarca i que esclataran amb tota la cruesa un cop finalitzades les vacances i es reprenguin les activitats laborals, els estudis i les gestions.

Vilafranca en Comú assenyala que, en aquests moments Vilafranca i l’Alt Penedès tenen plantejades diverses qüestions relacionades amb el transport i que requereixen l’acció conjunta dels grups municipals per tal de garantir als vilafranquins i penedesencs una mobilitat sostenible des de Vilafranca i el Penedès i cap a Vilafranca i al Penedès. Entre aquestes qüestions destaquen:

A més Vilafranca en Comú demana passar d’un gestió individualitzada per part de l’alcaldia i que ja ha mostrat el seu fracàs, a una gestió col·lectiva per part de tots els grups municipals de la vila i, si convé de la comarca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.