Vegueria del Penedès

AGRESSIÓ

Es viralitza una intervenció de la policia local de Vilanova per una infracció de trànsit


Redacció Vilanova i la Geltrú

28-08-2023 Última revisió: 30-08-2023 9:31

L'acompanyant de la infractora va acabar detingut després d'agredir un dels agents de la policia local

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una intervenció de la policia local de Vilanova i la Geltrú s'ha convertit en un dels vídeos virals del cap de setmana, després que diversos testimonis hagin compartit l'actuació policial a les xarxes socials. Segons fonts municipals, els fets van tenir lloc dimecres a la nit, quan la Policia Local va interceptar un vehicle que havia comès una infracció de trànsit, el va fer apartar de la via i va procedir a fer una prova d'alcoholèmia a la conductora.

L'acompanyant va voler interferir en el procediment de la prova i els agents li van demanar que es mantingués assegut dins del cotxe. Segons fonts policials, aquesta persona no es va voler quedar a l'interior i es va dirigir als agents de forma agressiva, de manera que van actuar per defensar-se i per acabar detenint el ciutadà.

La conductora va donar positiu d'alcoholèmia i un dels agents va resultar ferit en una mà, resultat de l'actuació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.