Vegueria del Penedès

RECICLATGE

Sant Pere de Ribes reparteix una trentena de contenidors de piles als comerços


Redacció Sant Pere de Ribes

29-08-2023 21:22

L’Agència de Residus de Catalunya proporciona aquestes caixes per a la recollida de piles

Sant Pere de Ribes reparteix una trentena de contenidors de piles als comerços . Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

 

Aquest mes d’agost s’han repartit a gairebé una trentena de comerços i locals públics de Sant Pere de Ribes uns nous contenidors de recollida de piles. L’Agència de Residus de Catalunya ha proporcionat aquestes caixes fetes en cartró per facilitar la recollida de piles per a la ciutadania. D’aquesta manera, els anteriors contenidors han estat reemplaçats.

Recollida i reciclatge

La brigada municipal de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes s’encarrega de recollir periòdicament les piles i portar-les a la Deixalleria municipal, des d’on es gestiona el transport a la planta de tractament autoritzat. L’objectiu és fomentar i facilitar la recollida d’aquest tipus de residus altament contaminants tant a la ciutadania com als comerços del municipi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.