Vegueria del Penedès

NOU CONTRACTE

L’Ajuntament del Vendrell publica la licitació del nou contracte del servei de neteja viària


Redacció El Vendrell

04-09-2023 16:08

El nou contracte permetrà prestar un bon servei de neteja viària, doblant l’actual, i incorporant la neteja de pipicans, la reposició de papereres o la resolució d’incidències

L’Ajuntament del Vendrell publica la licitació del nou contracte del servei de neteja viària. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de l’aprovació en el darrer ple de la revisió dels plecs de condicions administratives d’acord amb la resolució del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, aquest dilluns 4 de setembre ja s’ha publicat la licitació del nou contracte del servei de neteja viària. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al 3 d’octubre de 2023 (14.30h).

El nou contracte permetrà prestar un bon servei de neteja viària, doblant l’actual, i incorporant la neteja de pipicans, la reposició de papereres o la resolució d’incidències sobrevingudes com les provocades pels temporals. La renovació del contracte de la neteja viària era una de les prioritats de l'Ajuntament del Vendrell, ja que estava caducat i no permetia cobrir les necessitats reals del municipi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.