Vegueria del Penedès

MILLORES DEL SERVEI

Territori reforça el bus exprés que uneix Vilafranca del Penedès i Barcelona


ACN Vilafranca del Penedès

18-09-2023 18:51

Les millores s'aplicaran a partir d'aquest dimarts amb noves expedicions ens les hores de més demanda

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El departament de Territori reforça a partir d'aquest dimarts 19 de setembre la línia de bus exprés e6 que uneix Vilafranca del Penedès i Barcelona. S'incorporaran un segon autobús a l'expedició de les 6:15 h i tres noves expedicions a les 6:50 h, 7:40 h i 9:05 h. Totes elles, amb sortida des de Vilafranca, es prestaven fins ara puntualment segons les necessitats de la demanda, que ha augmentat a primera hora del matí coincidint amb l'inici del curs universitari. Segons detalla el departament en un comunicat, aquest repunt es justifica per les obres que Adif està fent a la línia R4, que fan que els trens no parin a la Granada, motiu pel qual ja s'ha demanat a Renfe que millori el reforç de servei per carretera.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.