Vegueria del Penedès

VACUNES

Salut farà una prova pilot amb la vacuna de la grip intranasal en 3.000 infants


ACN Barcelona

22-09-2023 12:42

La campanya de protecció antigripal, amb 1,7 milions de dosis, inclou per primer cop nens de 6 mesos a 5 anys i fumadors

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Departament de Salut ha comprat 3.000 vacunes intranasals per a una prova pilot en el marc de la campanya de la grip, que per primera vegada inclou els infants de 6 mesos a 5 anys. La resta d'infants rebran la dosi punxada i Salut espera arribar a una cobertura de prop del 50%. Una altra de les novetats és que les persones fumadores també es podran vacunar de la grip per les complicacions que els pot comportar. La campanya simultània de la grip i la covid-19 arrancarà dimarts en les residències de gent gran i s'obrirà als majors de 60 anys, embarassades i persones amb problemes de salut crònics i altres factors de risc a partir del 16 d'octubre. És a partir d'aquesta data quan els infants es podran vacunar de la grip.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.