Gemma Sànchez

28-02-2005 0:03

El Cubelles va topar amb un dur arbitratge

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dissabte les noies de Toni González i Marc Rill punxaven davant d’un rival directe com és el Corbera, que les superava per 42-57.

Al llarg del primer temps el joc plantejat sobre la pista era molt igualat, però les cubellenques es feien amb el primer parcial per 10-8. Tot i això, el Corbera marcava més autoritat al llarg del segon temps, i amb un joc ofensiu amb més efectivitat marxaven al descans obrint un forat de 20-26.

D’aquesta manera el matx quedava totalment obert, així que a la represa les locals sortien amb més intensitat però topaven amb una actuació arbitral que els posava moltes traves i els impedia poder capgirar el resultat. El Corbera aconseguia marxar en el marcador i el lluminós indicava un resultat de 27-38 al final del tercer temps. El darrer període tant sols va servir per sentenciar la victòria del Corbera, que marxava de Cubelles fent-se amb el matx per 42-57.

CB Cubelles: Rebeca (5), Nogales (5), Irene (7), Pagès, Ferron (3), Núria (1), Cruz (5), Merry, Mireia (16).

Aquest cap de setmana les sèniors visitaran la pista del Albert Disseny, diumenge a les 10.30h. D’altra banda, el sènior masculí reprèn la competició després de la jornada de descans, i ho fa visitant la pista del CE Laietà (diumenge, 17.30h).