Vegueria del Penedès

SEGURETAT CIUTADANA

Junts aprova al Parlament la creació de la nova comissaria del litoral del Baix Penedès


Redacció Cunit

12-10-2023 9:58

La ubicació vol donar resposta a les necessitats de la comarca, amb una alta afluència turística

La diputada de Junts Jeannine Abella. Junts

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El grup parlamentari de Junts per Catalunya ha obtingut llum verda a la proposta per construir la nova comissaria de Mossos d’Esquadra de la part marítima del Baix Penedès, depenent de l’Àrea Bàsica Policial del Vendrell el 2024. El text, presentat a la comissió d’Interior de la Cambra, insta el Govern a elaborar de forma coordinada amb els ajuntaments implicats l’estudi sobre la ubicació i el projecte constructiu necessari de la nova comissaria a Cunit o a Calafell durant aquest 2023.

La diputada Jeannine Abella ha ressaltat que durant els mesos d’estiu als tres municipis litorals de la comarca —Cunit, Calafell i el Vendrell— “la població es multiplica per cinc, arribant fins als 300.000 habitants”. En aquest sentit, ha advertit que “tot i el gran esforç que fan la policia local i els Mossos d'Esquadra, el nombre d'efectius no acaba resultant suficient i sovint hi ha dificultats per prestar els serveis en condicions òptimes”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.