Vegueria del Penedès

MUSEUS

La pintura s’aprèn als museus


Francisco Berrocal Vilanova i la Geltrú

20-10-2023 18:14

És curiós observar que a VNG tenim alguns museus on podem aprendre i gaudir de les obres d’art que allà son exposades, però, què s’ha fet de la gran mostra d’artistes, considerats de la nostra ciutat

Biblioteca Museu Víctor Balaguer. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La pintura s’aprèn als museus” Pierre Auguste Renoir

Veritablement, el fet de visitar museus és un procés d’aprenentatge que fem, quasi bé sense adonar-nos-en, tot integrant certs valors  culturals.

És curiós observar que a VNG tenim alguns museus on podem aprendre i gaudir de les obres d’art que allà son exposades, però, què s’ha fet de la gran mostra d’artistes, considerats de la nostra ciutat. On podem veure exposades les obres d’aquest artistes entre d’altres?

Joaquin Mir i Trinxet

Salvador Massana i Mercadé

Francesc Fontanals i Rovirosa

Josep Sugranyes Florit

Joan Llaveries Labró

Joaquim de Miró Argenter

Joan Ferrer Miró

Enric Cristòfor Ricart i Nin

Armand Cardona Torrandell

Jaume Brichfeus

Salvador Massana

Rosa Altés

Jordi Santaca

Joaquim Budesca

Seria d’agrair, que l’obra d’aquests artistes estigués en exposició en algun espai públic, on poguéssim gaudir d’elles i donar a conèixer el nostre patrimoni cultural.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.