Vegueria del Penedès

POLÍTICA

Aurora Carbonell, nova presidenta de la Regional del Penedès d’ERC


ERC Penedès Igualada

24-10-2023 12:26

El passat divendres a Igualada va tenir lloc la renovació de l’Executiva durant la celebració del Congrés Regional del Penedès que inclou les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf

Nova executiva de la Regional del Penedès d’ERC. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’acte, que va tenir lloc a la tarda-vespre al centre cívic Nord de la capital de l’Anoia, va començar amb la intervenció del president sortint, Joan serra, i l'informe econòmic de la tresorera Goretti Ruiz. Seguidament va iniciar el seu discurs la que ha estat validada com a nova presidenta de la regional del Penedès, l’alcaldessa de Sitges, l’Aurora Carbonell, que va començar la seva intervenció amb molta il·lusió i energia fent esment de la responsabilitat i alhora orgull que suposava encapçalar la nova candidatura, “Vull posar tota la meva experiència al servei dels companys i companyes del partit i del territori, a les seccions locals i també als grups municipals i a les institucions.”

Carbonell va recalcar la importància de fer vegueria, de consolidar l’estructura de la mateixa i de treballar plegats per a servir el nostre territori el millor possible. Va fer palès que amb la delegació del govern la feina institucional estava en bon camí i que per tant calia seguir fent aquesta feina de cohesió. “Un dels meus objectius, es el reconeixement del Penedès a nivell de país, que després de la pandèmia hem crescut, i per això la regional ha de ser un espai per escoltar, debatre i consensuar les polítiques a promoure en totes les problemàtiques del territori, que alhora sumi la feina dels diputats i els presidents comarcals.”

Finalment es va presentar i aprovar la candidatura, que Carbonell va definir com a transversal, amb gent de tot el territori i amb allò intangible que uneix a la gent d’esquerra, el compromís.

Els membres que conformen la nova executiva regional d’ERC del Penedès són:

 

Presidència: Aurora Carbonell i Abella

Secretaria General: Joan Serra i Muset

Secretaria d'Organització: Pol Pagès i Pont

Secretaria de Finances: Maria Goretti Ruiz i Martí

Secretaria d'Imatge i Comunicació: Montserrat Argelich i Solé

Secretaria de Política Municipal: Pere Sàbat i Lluverol

Secretaria de Feminismes: Carolina Telechea i Lozano

Vice Secretaria General d'Acció Política i Relacions Institucionals: David Invernón i Pérez

Secretaria de Transició Ecològica: Manel Borrallo i Carnero

Secretaria de Formació: Laura Pelay i Bargalló

Secretaria de Moviments Socials i de Partit Obert: Martí Sáez i Sogas

Secretaria de Ciutadania: Ioana Ancuta i Morar

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.