Vegueria del Penedès

PORT DE VILANOVA

El curtmetratge 'Blow!', de Neus Ballús, seleccional al Festival de Gijón i al Zinebi de Bilbao


ACN Vilanova i la Geltrú

25-10-2023 19:21

El rodatge es va fer entre l'abril i el juliol del 2022 a Vilanova i la Geltrú en un catamarà de 16 metres

El curtmetratge 'Blow!', de Neus Ballús, seleccional al Festival de Gijón i al Zinebi de Bilbao. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El curtmetratge 'Blow!', dirigit per Neus Ballús, s'estrenarà mundialment l'11 de novembre al Festival Internacional de Documentals d'Àmsterdam (IDFA) i competirà al Festival Internacional de Cinema de Gijón i al Zinebi - Festival Internacional de Cine Documental i Curtmetratge de Bilbao. 'Blow!' s'endinsa en el món de les balenes, que apareixen només durant unes setmanes l'any a la costa catalana. La cinta de la directora de 'La plaga' i 'Sis dies corrents' busca ser una reflexió sobre la convivència amb altres espècies i com els humans s'aproximen a la vida salvatge. El rodatge es va fer entre l'abril i el juliol del 2022 a Vilanova i la Geltrú en un catamarà de 16 metres on s'hi embarcava un equip de cinc persones.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.