Vegueria del Penedès

JUDO

Quatre guardons per l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova


Redacció Vilafranca del Penedès

05-11-2023 18:19

Guardons de l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades va celebrar el passat dissabte dia 4 de novembre, a l’Auditori del Gran Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels, el seu sopar de Gala on es va fer el lliurament dels guardons als esportistes, tècnics i clubs més destacats de les darreres temporades.

Quatre guardons va rebre l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova, per una banda als tres judoques que van treure medalla al Campionat d’Espanya infantil d’aquesta temporada, formant part de la selecció catalana i representant a Catalunya.

Yousra Abbou, com a campiona d’Espanya i Aaron Cabrera i Aina Ferrando per la seva medalla de bronze al mateix campionat d’Espanya.

I per altra banda l’altre guardó va ser per al Club Judo Vilafranca-Vilanova per la seva labor en la promoció i difusió del Judo, així com per la seva contribució com un dels clubs amb més llicencies federatives de Catalunya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.