Vegueria del Penedès

MOSSOS

Detenen un presumpte massatgista de les Roquetes per abusos sexuals a tres clientes


Redacció Sant Pere de Ribes

08-11-2023 20:01

Els Mossos el van detenir el dia 30 d'octubre després que tres clientes presentessin denúncies per tocaments i assetjament sexual durant la sessió de massatges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra han detingut un presumpte massatgista de les Roquetes per abusos sexuals a tres clientes. La detenció es va produir el 30 d'octubre, després que tres dones presentessin denúncies contra ell per tocaments i assetjament sexual durant la sessió de massatges que havien contractat. L'home, que ja ha quedat en llibertat amb càrrecs, feia comentaris sexuals a les seves clientes, les demanava despullar-se i feia tocaments que res tenien a veure amb la dolència que havia de tractar: per una contractura cervical havia fet tocaments als pits, feia despullar les clientes i les intimidava amb comentaris pujats de to i de contingut sexual. Segons relaten en una de les denúncies, el fals massatgista va preguntar a una d'elles si practicava sexe i li va recomanar com a teràpia contra l'estrès practicar-ne més.

Les tres denúncies relaten situacions similars i les víctimes, que volen mantenir el seu anonimat, creuen que poden haver més dones que hagin passat per la mateixa situació.  

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.