El CG Vilanova guanya 41 medalles al torneig Osonagym

Club Gimnàstica Vilanova Vilanova i la Geltrú

30-11-2023 11:02

Les gimnastes del CG Vilanova al torneig Osonagym. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat cap de setmana, 25 i 26 de novembre, es va celebrar a Vic el XIV Torneig Osonagym.

El Club Gimnàstica Vilanova presentava 22 gimnastes, en les categories Base 2-3-4-5-6 i va guanyar un total de 41 medalles.

Categoria Base 2P

Leyre Lozano va guanyar l'Or en la General, va ser 1a. a Barra i Terra, 2a. a Paral·leles i 3a. a Salt.

Ainet Grau va ser 3a. a la General, 2a. a Barra i 3a. a Paral·leles.

Berta Estrada, 4a. a la General i 5a. a Terra.

Valeria Martínez 7a. a la General i 2a. a Salt.

Rim Chemlali 9a. General i 5a. a Paral·leles.

Les gimnastes de Base 2P van aconseguir l'Or a la classificació per Equips.

Categoria Base 3P

Edith Sans va concloure 6a. a la General, 3a. a Paral·leles i 3a. a Terra.

Olivia Lemberger va finalitzar en 14a. posició general i va ser 3a. a Salt.

Adele Velo va ser 19a. a la classificació General, amb la 5a. posició a Salt.

Les Gimnastes de Base 3P van guanyar la Plata per Equips.

Categoria Base 3M

Vera López va guanyar el Bronze a la classificació General, va ser 2a. a Paral·leles i 3a. a Terra.

Philippa Strobl va ser 4a. a la General i 1a. a Paral·leles.

Naia Arbiol va concloure en 9a. posició, va ser 3a. a Paral·leles.

En la classificació per Equips van guanyar la Plata.

Categoria Base 4P

Queralt Carmona va ser 3a. a la classificació general i 1a. a Salt.

Júlia Horta va finalitzar 4a. a la general i 4a. a Terra.

Categoria Base 4G

Nerea Pascual va guanyar l'Or a la general i a Barra, també la Plata a Terra.

Nahia Miret va aconseguir la Plata a la General, l'Or a Terra i el Bronze a Salt.

Alba Almirall va ser 10a. a la General i 4a. a Terra.

Paula Domínguez va concloure 11a. a la General i 6a. a Barra.

En la classificació per Equips van guanyar l'Or.

Categoria Base 5P

Sabrina Royo va finalitzar 7a. a la general i va ser 1a. a Paral·leles.

Noa Rosalen va acabar en 10a. posició a la General, va guanyar l'Or a Salt i el bronze a Terra.

Categoria Base 6M

Laia Mallén va guanyar l'Or a la general i també a Paral·leles, Barra i Terra, més la Plata a Salt.

Adriana Genís va aconseguir la Plata a la general i va ser 1a. a Salt i 3a. a Barra i Terra.

Categoria Base 6G

Lucia Cortés va ser 7a. a la classificació general.

Totes les gimnastes van obtenir molt bons resultats en aquesta 1a. competició de pretemporada.