Vegueria del Penedès

TRES IMMOBLES DESALLOTJATS

Un incendi en un garatge calcina dos vehicles i obliga a desallotjar de matinada uns 40 veïns a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

23-01-2024 Última revisió: 31-01-2024 22:01

El foc ha afectat un edifici del carrer Anselm Claver poc abans de les quatre de la matinada

Un incendi en un garatge calcina dos vehicles i obliga a desallotjar de matinada uns 40 veïns a Vilanova. Bombers

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un incendi en un garatge ha calcinat aquesta matinada dos vehicles i ha obligat a desallotjar uns 40 veïns a Vilanova i la Geltrú. El foc ha afectat un immoble del carrer Anselm Claver poc abans de les quatre de la matinada.

Segons informacions dels bombers, el foc ha cremat dos vehicles a la planta -1 d'un pàrquing amb 4 pisos d'habitatges per sobre al carrer Anselm Anton Claver. Com a mesura preventiva, la policia i els bombers han desallotjat entre 40 i 45 persones de 3 edificis i han confinat dues persones més amb mobilitat reduïda.

Tot i l'espectacularitat de l'incendi, no hi ha hagut cap persona ferida i a les 04.50h s'ha donat el foc per apagat i s'han iniciat les tasques de revisió d'escales i ascensors dels 3 edificis i de ventilació dels immobles, ja que s'ha generat una gran quantitat de fum dens. 

L'empresa cubellenca Fertub ha estat l'encarregada de dur a terme la instal·lació de les noves canonades que substitueixen les que es van cremar durant l'incendi, una actuació imprescindible per garantir la tornada dels veïns a l'immoble.

L'empresa cubellenca Fertub ha estat l'encarregada de dur a terme la instal·lació de les canonades noves que es van cremar durant l'incendi i que eren imprescindible per garantir la tornada dels veïns a l'immoble.

  https://t.co/W0bVKxE0Qh pic.twitter.com/T6wK07pMzG

— Eix Diari (@eixdiari) January 31, 2024

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.