Vegueria del Penedès

POLÍTICA MUNICIPAL

Trobada d'exregidors de les llistes encapçalades per l’Esteve Orriols, Neus Lloveras, Blanca Albà i Jaume Carnicer


Junts per Catalunya Vilanova Vilanova i la Geltrú

23-02-2024 13:04

A partir d’aquesta trobada es crearà un Consell assessor

Trobada d'exregidors al saló de plens de l'Ajuntament de Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

 

Els regidors de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que des de l’inici de la democràcia han format part de les llistes encapçalades per l’Esteve Orriols i Sendra, Neus Lloveras i  Massana, Blanca Albà i Pujol i Jaume Carnicer i Mas, van fer una trobada al Saló de Plens de l’Ajuntament, per compartir experiències i buscar sinergies per donar suport al cap de llista de Junts per Catalunya Vng, Jaume Carnicer i Mas.

A partir d’aquesta trobada es crearà un Consell assessor, per tal que aquests regidors que han tingut responsabilitat municipal puguin fer aportacions i incorporar diferents visions pel futur de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta trobada va ser possible gràcies a Josep Lluís Vidal i Piqué, que va animar a tothom a participar-hi. Es va emplaçar a repetir la trobada en varies ocasions a l’any per compartir debats i treballar per tots i cada un dels veïns i veïnes de la nostra estimada ciutat.

Des de Junts per Catalunya Vng agraïm l’assistència dels participants i també als regidors/res que no van poder assistir.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.