Vegueria del Penedès

NOVA ETAPA

Carlota Gallés, nova presidenta d’ERC El Vendrell amb una executiva renovada i diversa


Redacció El Vendrell

05-03-2024 9:35

Substitueix Daniel Perna, actual president comarcal del Baix Penedès, com a màxim responsable del partit a la ciutat

Carlota Gallés, nova presidenta d’ERC El Vendrell amb una executiva renovada i diversa. ERC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Carlota Gallés i Faz és la nova presidenta d’Esquerra Republicana El Vendrell. L’Assemblea local del partit l’ha elegit en la reunió celebrada per renovar l’executiva local, principal òrgan de govern d’ERC a la ciutat. Gallés hi relleva Daniel Perna, actual president comarcal del Baix Penedès, que ha presidit la secció local des del 2019.

La nova coordinació vendrellenca de l’organització compta amb diversitat i experiència: 6 dels seus membres no formaven part de l’executiva sortint. I alhora, és experimentada: incorpora l’actual regidor i conseller comarcal, Albert Rovira i l’experiència de la Carol Mayor i l’Eduard Vidal en l’executiva del partit al Vendrell. El seu principal objectiu és enfortir l’estructura, l’activitat i la presència d’Esquerra a la ciutat com a principal partit independentista i d’esquerres per «esdevenir una eina i una veu clara per qualsevol vilatà», segons Carol Mayor. Sempre en col·laboració amb el grup municipal, segona força de l’Ajuntament.

Un equip renovat i plural, amb lideratge femení, que aposta pel treball en xarxa com a motor de transformació social. En forma part també, com a membre nat, el regidor i portaveu del grup municipal, Alfonso González “Sito”.

La nova executiva s’integra finalment amb:

Presidència: Carlota Gallés
Secretaria d’Organització: Carolina Mayor “Carol”
Secretaria de Comunicació i Projecte polític: Martí Aguilà
Vocalia de Política Municipal: Albert Rovira
Secretaria de Finances: Xavier Martí
Secretaria de Feminismes: Anna M. Matutano
Secretaria de Relacions amb les Entitats i Cultura: Eduard Vidal
Secretaria de Campanyes i Activisme: Daniel Gabaldà
Portaveu del Grup Municipal: Alfonso González “Sito”

A l’Assemblea també es va presentar l’informe del portaveu sortint, que va posar èmfasi en l’evolució de la secció local els darrers anys. Daniel Perna seguirà vinculat a la política local des de la seva posició comarcal, sumant esforços per a millorar i coordinar els projectes supramunicipals.

La nova executiva ha manifestat la voluntat de trobar-se en diversos punts del Vendrell, de manera itinerant, per facilitar la participació de tota la militància i simpatitzants, així com de qualsevol persona o associació. La prioritat és garantir que el missatge, el debat i la feina en xarxa es facin permeables a les persones i recullin veritablement totes les inquietuds que no estan essent ateses per l’actual govern municipal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.