Vegueria del Penedès

PRESSUPOSTOS GENERALITAT

Impulsem el Penedès i Junts exigeixen més inversió a la Vegueria del Penedès


Impulsem el Penedès i Junts Vilafranca del Penedès

07-03-2024 11:48

Han expressat aquest dimecres en roda de premsa la seva profunda decepció amb els pressupostos de la Generalitat i les inversions al territori per a l'any 2024

Jordi Parcerisas, Jaume Casañas, Mònica Gallardo i Xavier Lluch en roda de premsa. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En la compareixença celebrada aquest matí a l'estació de busos de Vilafranca han participat el diputat de la Diputació de Tarragona, Jaume Casañas, i els presidents del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Garraf i Anoia, Xavier Lluch, Mònica Gallardo i Jordi Parcerisas, respectivament, que han lamentat la manca de projectes i de recursos en àmbits com la seguretat, la salut, la gestió de l'aigua o l'àmbit educatiu.

També han traslladat les seves crítiques a la situació de desequilibri que pateix el Penedès en relació amb d’altres demarcacions, que reben de la Generalitat majors aportacions per habitant, i la manca de sensibilitat del Govern a les demandes i reivindicacions que han fet arribar des del territori.

Jaume Casañas: "Som l'ovella negra, l'última vegueria pel que fa a aportació per habitant i inversions de la Generalitat, però en canvi la quarta en població, i amb un dinamisme i un creixement que ens situarà en pocs anys com la tercera a Catalunya. Demanem una reacció del Govern davant aquest greuge i maltractament".

“No volem una delegació del govern al Penedès on només hi ha càrrecs polítics, sense estructura i que no ofereix serveis als ciutadans”.

Xavier Lluch: "No ens poden demanar que donem suport a aquest pressupost de la Generalitat, és un insult a la intel·ligència, Al Penedès la inversió per càpita és la més baixa, amb 159 € per habitant, quan la mitjana catalana és de 248".

“Si revisem els pressupostos les inversions són minses i es concentren en uns pocs municipis. No se’ns ha fet cas a les propostes i millores que hem presentat pel territori. No hi ha interès ni estima des del Govern per les nostres comarques”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.