Vegueria del Penedès

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Sant Pere de Ribes obre el debat sobre el projecte de reurbanització del casc antic de Ribes


Redacció Sant Pere de Ribes

11-03-2024 8:28

El dijous 14 de març tindrà lloc una sessió pública informativa i participativa

Sant Pere de Ribes obre el debat sobre el projecte de reurbanització del casc antic de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El dijous 14 de març tindrà lloc una sessió pública informativa i participativa, organitzada per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, sobre el projecte de reurbanització del casc antic de Ribes, concretament, dels carrers Major i Sant Pere i les places de la Font, de la Vila i del Centre (travessera BV-2112). Serà a partir de les 18h a la sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de la Vila.

Les característiques formals actuals del tram de la BV-2112 pel nucli de Ribes no corresponen encara a les d’una via urbana. L’objectiu de l’actuació és transformar aquest tram per adaptar-lo a les noves condicions de trànsit generades en els darrers anys i promoure una mobilitat més sostenible i segura, tant pels vehicles com pels vianants; millorar les condicions d’accessibilitat i alhora millorar la qualitat urbana d’aquest eix vertebrador. També es vol posar en valor l’espai públic representatiu del nucli antic de Ribes conformat per les tres places adjacents: la plaça de la Font, la plaça de la Vila i la plaça del Centre. L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Diputació de Barcelona treballen conjuntament en aquest projecte i en el seu finançament.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.