Vegueria del Penedès

ELECCIONS

ERC Garraf aposta per Adrià Guevara per continuar sent la seva veu al Parlament


ERC Garraf Vilanova i la Geltrú

26-03-2024 17:05

Esquerra Republicana Garraf ha celebrat aquest dilluns el congrés comarcal per escollir els seus candidats territorials per les eleccions catalanes del proper 12 de maig

Congrés comarcal d'ERC Garraf . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els republicans han reeditat com a cap de cartell comarcal el diputat Adrià Guevara, que ja va ser escollit cap de llista a la comarca el passat 2021. Arran d’aquella candidatura, Guevara va entrar al Parlament de Catalunya a principis de 2023, en substitució d’Ernest Maragall, i des de llavors treballa temes com la recerca i les universitats, o l’acció exterior.

Guevara s’ha mostrat agraït amb la militància que li ha fet confiança i ha expressat que “les eleccions del 12 de maig seran claus per la comarca i el país”. En aquesta línia, el diputat ha remarcat que “Esquerra Republicana és l’única opció capaç de treballar per millorar la vida dels catalans i les catalanes, dels garrafencs i les garrafenques, mentre fa avançar també la carpeta nacional cap al referèndum i l’autodeterminació”. Segons el republicà, un exemple d’això són els pressupostos pel 2024 que “no van ser aprovats al Parlament per la irresponsabilitat dels partits polítics de l’oposició”, i que contemplaven inversions molt importants per la comarca com gairebé 100 habitatges socials, un nou institut a escola a Ribes o l’institut de Cubelles, o inversions milionàries a Camils, Sant Antoni, els CAPs i la reobertura de la carpeta del nou Hospital de Vilanova i la Geltrú.

ERC farà públic la setmana vinent quina serà la posició de Guevara a la llista, així com també si algun dels consellers vilanovins en formarà part també en una posició preferent.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.