Vegueria del Penedès

SEGURETAT CIUTADANA

Comença a funcionar la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra


Redacció Torredembarrat

09-04-2024 15:56

L'equipament comptarà amb una cinquantena d'agents i donarà servei a nou municipis del Baix Gaià

Façana de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra. Departament d'Interior

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest mes ha entrat en funcionament la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra de Torredembarra, que té una superfície total construïda de 1.488 m2 i que està situada entre el carrer dels Vernet, la carretera N-340 i el carrer dels Bonafilla.

L'equipament comptarà amb una cinquantena d'agents i donarà servei a nou municipis del Baix Gaià: Torredembarra, Altafulla, Creixell, la Nou de Gaià, Salomó, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Roda de Berà i Vespella de Gaià.

La nova comissaria millorarà la coordinació entre cossos policials i facilitarà els operatius conjunts en aquests 9 municipis.

El nou equipament reforça la proximitat de Mossos d’Esquadra als municipis del Baix Gaià i permet acollir els serveis bàsics de seguretat ciutadana al nou edifici, un servei que fins ara es donava des de les comissaries del Vendrell i Tarragona.

Interior comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra. Departament d'Interior

L'edifici està construït amb criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, amb l'ús de materials ecològics i sistemes d'aïllament tèrmic. La planta soterrània té una estructura de formigó armat i a la resta de plantes, l’estructura i tancaments de l’edifici són amb fusta contralaminada.

El nou equipament implica que s'incorporaran nous agents a la plantilla gradualment, augmentant la capacitat operativa de la comissaria. La incorporació gradual de nous agents a la comissaria de Torredembarra s'alinea amb el creixement del cos de Mossos d'Esquadra a tot Catalunya, que ha augmentat un 10,21% en els darrers tres anys. El 2021 hi havia 16.916 agents, i actualment, hi ha 18.643 efectius.
Més proximitat

La nova comissaria i l’increment d’efectius permetrà al cos de Mossos d’Esquadra estar més presents i donar compliment al projecte de la territorialització i la proximitat.

El nou equipament dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra representa una fita important en la millora de la seguretat ciutadana al Baix Gaià.

La proximitat, la coordinació policial, l'increment d'efectius i la modernitat de les instal·lacions són factors que contribuiran a una major eficiència en la prevenció i el control delictiu a la zona.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.