Vegueria del Penedès

POLICIA LOCAL

Dos detinguts a Vilafranca del Penedès per atracar una persona i ferir-la amb arma blanca


Redacció Vilafranca del Penedès

06-05-2024 16:29

Els agents van detenir al carrer Santa Clara els dos individus els quals es van mostrar en tot moment mont agressius

Dos detinguts a Vilafranca del Penedès per atracar una persona i ferir-la amb arma blanca. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilafranca va detenir la matinada de dissabte dos individus com a presumptes autors d’un robatori amb violència on la víctima va ser ferida amb arma blanca a la cara. L’alerta a la policia la va donar una persona que estava seguint els agressors. Els agents van detenir al carrer Santa Clara els dos individus els quals es van mostrar en tot moment mont agressius, motiu pel qual van ser detinguts també per un delicte de resistència greu a l’autoritat. A un dels homes se li va trobar també cocaïna, motiu pel qual també va quedar denunciat.

D’altra banda, la Policia Local va dur a terme dijous passat tres intervencions arran d’ocupacions d’un habitatge i de dos locals. La intervenció en un habitatge al barri del Centre va aconseguir desallotjar 4 persones que havien ocupat l’immoble i causaven problemes de sorolls i males olors.

A la tarda la Policia Local va desallotjar un local a l’avinguda Barcelona que estava sent ocupat per 3 persones. En el moment del desallotjament només n’hi havia una. Posteriorment els ocupants van intentar l’ocupació d’un altre local a la mateixa zona i van ser desallotjats al moment. L’endemà es va procedir a assegurar els tancaments per evitar futures ocupacions.

 

3 investigats més

D’altra banda, el mateix divendres al vespre la Policia Local va ser alertada de la presència de dos joves que intentaven obrir vehicles a la zona del carrer del Comerç, al barri Molí d’en Rovira. Els agents van aconseguir interceptar un d’ells, menor d’edat, i l’altre va aconseguir fugir. El menor va quedar com investigat per un delicte de furt en  grau de temptativa. L’altre menor també va poder ser identificat posteriorment.

La Policia Local també va identificar divendres cap a les 21h un individu que presumptament intentava obrir vehicles a l’aparcament del c/ Comerç amb l’av. Barcelona.

Finalment, la Policia Local de Vilafranca va intervenir cap a les 22.30h en una baralla en un establiment situat al polígon de Mercaderies on es va produir una agressió a un treballador. L’individu causant de l’agressió, a banda de ser denunciat per participar en baralles i portar una navalla al damunt, va quedar investigat per conduir un vehicle sense permís de conducció i sota els efectes de l’alcohol.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.